0 доставка

Гуми за електро- и мотокари

За нас

Фирма " ДИНАМИК ПРОДЪКТС " ООД е собственик на марката "DYNAMIC" ® използвана от фирма ЗАГ “ДИНАМИК“ АД, създадена през 1991 г., която е наследник на ЗАГ "Георги Димитров", създаден през 1947 г. въз основа на преименуването на фабриката за производство на автомобилни гуми и изделия от гума "БАКИШ" - основана през 1920 г. и произвеждаща гуми от 1931 година.

Марката е регистрирана през 1991 г. С тази марка се произвеждат гуми за автомобили, камиони, селскостопанска техника и индустриални гуми повече от 20 години.

Гумите за електро- и мотокари с марка "DYNAMIC"® са използвани за първоначално вграждане на електро- и мотокари, произведени в България от всички поделения на "БАЛКАНКАР". Индустриалните гуми с марка "DYMAMIC" ® се използват за окомплектоване на електро- и мотокарите, произвеждани и от фирмите "Балканкар Рекорд" ООД, "Димекс" ООД и др.

Индустриалните гуми с марка "DYNAMIC" ® са известни и продавани от всички фирми-дистрибутори на резервни части за кари в България, в съседните страни на България и в Европа, чрез нашето партньорство с фирми от Чехия и Унгария.

Индустриалните гуми с марка "DYNAMIC" ® са известни със своите отлични експлоатационни качества, надеждност и издръжливост.